Thursday, July 2, 2009

We got tagged!

Finally got tagged! dunno why i ssssooo happy..cause of something good happen today i guess..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

(Can't tell you why.. :P)


Name a friend from A-Z.
A - Agatha
B -Benjamin
C -Chun Yik
D -Donald
E -Elizabeth
F -Fiona
G - Geetha
H -Ho Lili
I - not available
J -Jeanette
K -Kavine
L - Louis Lai ( LAI LAI XP)
M -Marilyn
N -Ng Jye Lianne
O -not available
P - Prasath
Q -Quah Jit Yang(pau!!!!!)
R - Rakshana
S -Sue Yin
T -Tasha
U -Umar
V -Vincent
W -Wye Kit
X -Xiang Lin
Y - Yogapriya
Z -Zhun Wei (switched names haha)

1: Can R and S get together in BGR?[boy girl relationship] (Rakshana and Sue Yin)
Answer: No!!! they become lesbians...


2: How is L related to you? (Louis)
Answer: Friends and sits infront to me in class :D to bully him...heeheh

3: Does Y knows Z? (Yogapriya and Zhun Wei)
Answer: Z too famous so of course Y knows him

4: If C betray you, will you kill him/her? (Chun yik)
Answer: C already betrayed me once, hes dead already

5: If K steals your boyfriend, what will you do? (Kavine)
Answer: Oh yeah? i think K rather run away than being gay. And how can he steal no
one?

6: If B tells you that he/she has a crush on you, what will you do? (Benjamin
)
Answer: Unbelievable.He likes another girl. If he had one,hes a playboy XP

7: Will you and M get into a fight? (Marilyn)
Answer:I hope it will never happen

8: Who does K have a crush on? (Kavine)
Answer: I KNOW! I KNOW! IT IS F- *shuts mouth before Kavine hears this*

9: If L calls you bitch, what will you do? (Louis)
Answer: S_ _ S_ _ _ _ will find out and doesn't want to couple with you!!!!hahaha and...i will kill you man!!!lol

10: What's the relationship between you and E? (Elizabeth)
Answer:Best friends =D

11: Who does Z like? (Zhun Wei)
Answer: Starts with the letter S!!!!! whoopsy

12: Who is I's best friend? (???)
Answer: imaginary friend maybe?

13: What color does Y like? (Yogapriya)
Answer:I think all

14: Where does F live? (Fiona)
Answer: In USJ 17 hehe

15: Did you and C had a fight before? (Chun Yik)
Answer: DUH. BETRAYER XD

16: Who is H's best friend? (Ho LiLi )
Answer: either Sophie or Rachel or Geetha

17: What can you say about T? (Tasha)
Answer: Very kind-hearted, sweet and i am proud of her :)

18: If J tells you he/she have a crush on you? (Jeanette)
Answer: 0_o no way. . . . . .

19: Who is G's idol? (Geetha)
Answer: Michael Jackson! duh

20: Tag 10 people to do this quiz.

-Those who are older than me
-Those who are taller than me
-Those who like all the colours
-Those that are in MY school
-Those who are shorter than me
-Those who know me personally
-Those whose name have the letter A or E
-Those who likes school
-Those who like my blog (lol who will like)
-Those who HATE me

Plz remind me if i forget anyone and if you are angry,I'm so sry! :(

-Apple and Orange

3 comments:

  1. YO!!!! come see this!!!!!http://vanillaprincessdreamland.blogspot.com/

    Look for the hot and not couple's ^^

    ReplyDelete
  2. ya i noe cuz i saw u follow us^^
    MY LOYAL SUBJECT! XP

    ReplyDelete